Ignore The Elephant, vinnare av Lidingö Rock 2015

Vinnarna av Lidingö Rock 2015 - Ignore The Elephant Text och Foto: Carolina Schönberg     Efter fyra fantastiska deltävlingar av Lidingö Rock 2015 har nu finalen avslutats. Konkurrensen var tu  ff   men vinnaren av alla de 32 banden blev Ignore The Elephant som tog hem segern, andra plats gick till Novembervägen och tredje platsen gick till Machista. Stort grattis till dem!    VI vill även tacka alla de banden som har deltagit i årets upplaga av Lidingö Rock, tack för fantastisk musik och framträdanden i toppklass. Nu taggar vi inför nästa år!

Vinnarna av Lidingö Rock 2015 - Ignore The Elephant
Text och Foto: Carolina Schönberg
 

Efter fyra fantastiska deltävlingar av Lidingö Rock 2015 har nu finalen avslutats. Konkurrensen var tuff men vinnaren av alla de 32 banden blev Ignore The Elephant som tog hem segern, andra plats gick till Novembervägen och tredje platsen gick till Machista. Stort grattis till dem!

VI vill även tacka alla de banden som har deltagit i årets upplaga av Lidingö Rock, tack för fantastisk musik och framträdanden i toppklass. Nu taggar vi inför nästa år!

Novembervägen kom på andra plats Foto: Carolina Schönberg

Novembervägen kom på andra plats
Foto: Carolina Schönberg

Tredjepristagarna, Machista  Foto: Machista


Tredjepristagarna, Machista

Foto: Machista